
Menu
3-gangenmenu à la carte
- Proeverij van voorgerechten, een hoofdgerecht naar keuze* en een grand dessert. I 34,50 *meerprijs Spareribs XL en Haasbiefstuk 4,50 |
Voorgerechten
- Proeverij van voorgerechten (Vanaf 2 personen) | 12,50 p.p.
- Broodplank Met parmezaanboter en baba ganoush. | 7,50
- Nacho’s à la Pakhuis Uit de oven, met tomaat, ui, crème fraîche en guacamole, gegratineerd met cheddar. (Met pulled pork: + 3,00). | 9,50
- Knolselderij-pastinaaksoep (v) Met gekaramelliseerde appel en peterselie olie. | 6,50
- Arancini Huisgemaakte risottoballetjes met een licht pittige faya-mayonaise. | 10,50
- Steak tartaar Met een crème van eidooier, truffelmayonaise, krokante kappertjes en schorseneer. | 13,50
- Bietencarpaccio (v) Met dillemayonaise, pompoenpitjes en feta. |
Hoofdgerechten vlees
- Daghap Zie ons bord voor de wisselende gerechten | 16,50
- Spare ribs à la Pakhuis (friberne) Met knoflook- en chilisaus | 23,50 | XL 28,50
- Coq au vin Biologische kip gestoofd in rode wijn met spekjes, ui en champignons. | 23,50
- Langzaam gegaarde kalfsborst In eigen jus van witte wijn en mosterd, geserveerd met krokante spek en Roseval aardappel. | 24,50
- Biologische Haasbiefstuk (225gr) Geserveerd met een aardappelgratin, kruidenboter en crème van kastanje. | 31,50
- Sukade van hert Geserveerd met hete bliksem, gepofte cranberry, groenten en een jus van hert. | 26,50
Hoofdgerechten vis
- Gebakken heekfilet Geserveerd met gegrilde paksoi, gemarineerde paddenstoelen, een Thaise garnalensaus en limoenbladolie. | 25.50
Hoofdgerechten vegetarisch
- Daghap Zie ons bord voor de wisselende gerechten | 16,50
- Geroosterde pompoen Geserveerd met farrosalade, paddenstoelen, wortelhummus, geroosterde noten en groente chips. | 19.50
- Kaasfondue à la Pakhuis Geserveerd met brood, nacho’s en diverse dipgroenten. klassiek | 22.50 | blauwe kaas 23.50
- Seitan wellington Met een champignon-truffelroomsaus en krokante salie. | 22,50
- Hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade Extra te bestellen: krulfriet met mayonaise | 5,00
Kids
- Hoofdgerecht van de kaart Maar dan een halve portie, voor de helft van de prijs. |
Nagerechten
- Crème brûlée Van speculaas, geserveerd met slagroom. | 8,50
- Appelstrudel (v) Met vanille Apfelkornsaus en kaneelijs. | 8,50
- Gepocheerde peer In witte wijn, geserveerd met een crème van specerijen, druif en geroosterde hazelnoot. | 9,50
- Koffie dessert Met espressocrème, tonkabonenijs, koffiegel en hazelnoot. | 8,50
- Kinderijsje Met verrassing | 5,00
- Grand dessert (Vanaf twee personen) proeverij van nagerechten | 11,50 p.p.
Speciale koffies
- Irish coffee Koffie met Ierse whiskey en slagroom | 8.50
- Italian coffee Koffie met Amaretto en slagroom | 8.50
- Spanish coffee Koffie met Tia Maria of Licor 43 en slagroom | 8.50
- French coffee Koffie met Grand Marnier en slagroom | 8.50
- Mexican coffee Koffie met Kahlua en slagroom | 8.50