De menukaart

Voorgerechten

Proeverij van voorgerechten|9.50 p.p.
(vanaf 2 personen)

Broodplank
met een tapenade van olijven en paddenstoelen,
knoflookboter en een feta-yoghurt dip|6.00

Nacho’s à la Pakhuis
uit de oven, gegratineerd met tomaat, ui,
cheddar & crème fraîche|6.50

Franse uiensoep
met rode wijn en verse basilicum,
gegratineerd met toast en gruyère|6.50

Pompoensoep
met verse kurkuma, gember, garam masala
en een knoflook crème fraîche|6.50

Salade met huis gerookte eendenborst filet
met eikenbladsla, gekarameliseerde walnoten en vijgenchutney|9.50

Hoofdgerechten

Daghap
zie ons bord voor de wisselende gerechten | 12.50

Spare ribs à la Pakhuis (Friberne – beter leven)
met knoflook- en chilisaus | 19.90 | XL 22.90

Runderhaas medaillons van de grill
met oesterzwammen en een saus van pastinaak en truffelolie|18.50

Surf ’n turf
van gegrilde diamanthaas en gebakken zalm, geserveerd met
gepofte knoflook en pesto van boerenkool|18.50

Rib-eye van de grill (250 gr., biologisch)
met gebakken spekjes en een jus van rode wijn |25.50

Mixed Grill
van spareribs, runderhaas en varkenshaas,
geserveerd met knoflook- en chilisaus|21.50 | XL 23.50

Vis

Filodeegrolletjes
gevuld met gemarineerde zalm, spinazie, feta, zontomaatjes en
geroosterde pijnboompitten, geserveerd met komkommer-limoen tzatziki|17.50

Vega

Kaasfondue à la Pakhuis
geserveerd met biologisch brood, nacho’s en diverse dipgroenten |naturel 18.90|blauwe kaas 19.50

Tarte Tatin
van witlof, rode port en roquefort|16.50

Zoete aardappelcurry  (vegan)
met boontjes, kikkererwten, linzen en kokos, geserveerd met roti en rijst|16.50

Beyond burger (vegan)
op een broodje met spinazie, gebakken oesterzwammen en zontomaatjes|15.50

Hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade

Kids

hoofdgerecht van de kaart
maar dan een halve portie| 8.50

Bijgerechten

Groene salade| 3.00

verse friet
met mayonaise| 3.00

krul friet
met mayonaise| 3.00

gegrilde maiskolf
met roomboter en zout| 3.00

Nagerechten

Vanille ijs 
met slagroom en chocoladesaus|3.50

Chocolade brownie
met walnotenijs en een crumble
van stroopwafel|5.50

Crème brûlée
met een knapperig suikerlaagje|5.50

Bountytaart(vegan)
met dadels, walnoten en kokos|5.50

Café Gourmand met koffie
stukje taart, slagroom en kleine crème brûlée |7.00 pp

Grand dessert(vanaf twee personen)
proeverij van nagerechten |7.50 pp

Speciale koffies

Irish coffee
koffie met Ierse whiskey en slagroom | 5.50

Italian coffee
koffie met Amaretto en slagroom | 5.50

Spanish coffee
koffie met Tia Maria of Licor 43 en slagroom | 5.50

French coffee
koffie met Grand Marnier en slagroom | 5.50

Mexican coffee
koffie met Kahlua en slagroom | 5.50

Over het pakhuis

Sinds 1973 the place to be
Vroeger is Het Pakhuis begonnen als kunstenaarscafé en dat voel je nog steeds terug in de losse gezellige ambiance van vandaag de dag.

Lees meer
Spotify