KOM ETEN BIJ

Lopend door de Peperstraat kijk je een steegje in. Je blik valt op een trots, historisch pand omringd door een gemoedelijke sfeer. Wat zou daarbinnen zijn?

Ons restaurant

Neem lekker plaats aan tafel in ons restaurant. In het oude pakhuis heerst een ongedwongen, ontspannen en informele sfeer. Proef de energieke, bruisende sfeer in ons pand, en oh ja! Natuurlijk ook ons eten. Onze menukaart is met zorg samengesteld en staat vol met gerechten die wij zoveel mogelijk zelf, op ambachtelijke wijze klaarmaken. En dat voor een leuke prijs! Ook kun je dagelijks bij ons terecht voor een heerlijke, vers bereide daghap (vlees/vega) voor slechts €16,50.

Etentje

Vanaf 15 personen maken we een arrangement op maat. Wij bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding naar wens en budget.

Diner

Het Pakhuis biedt goed maar betaalbaar eten én keuze uit verschillende opties. Kom gezellig dineren bij Het Pakhuis met je familie, vrienden, collega’s of studiegenoten.

Groot diner

Bij Het Pakhuis kan je een diner organiseren tot 70 personen. Vraag naar de mogelijkheden en menu opties die wij kunnen aanbieden.

Iets te vieren?

Het restaurant boven biedt uitstekende mogelijkheden voor het ontvangen van groepen tot 70 personen. Voor groepen vanaf 15 personen maken wij graag een aanbod op maat, gebaseerd op jullie wensen. Geïnteresseerd in ons aanbod? Neem gerust contact met ons op!

Contact

“Vanavond heerlijk gegeten in Het Pakhuis. Er hangt een gezellige en prettige sfeer in het restaurant, het eten was heerlijk en de prijs- kwaliteit verhouding is top. Extra complimenten voor de gastvrije en vriendelijke gastheer! Zeker een aanrader.”

LARISSA | juli 2023

“Prima restaurant in hartje centrum van Groningen. Bediening is vriendelijk, behulpzaam en gastvrij. Ze beschikken naast een prima kaart, ook over een leuke en goede daghap (voor een zeer mooie prijs). Ikzelf heb hier een voortreffelijke pepersteak, met frietjes en garnituur gegeten (behoorlijk groot portie). ”

REINALD | augustus 2023

“We hebben hier lekker gegeten! Mijn man had de daghap, varkenssaté met kroepoek en salade en patat, ik had de kaasfondue. We hadden vantevoren gereserveerd, wat maar goed ook was, want toen we aankwamen was het druk. We werden vriendelijk geholpen, de bediening nam de tijd voor je, al was het druk. Het vlees van de daghap was heerlijk, precies goed, niet te droog, niet te rauw. De kaasfondue was ook een aanrader. Een goede keuze aan dips: brood en nachos, maar vooral ook veel groenten. Ik zou 'm zo weer bestellen.”

MIRJAM | september 2022

“IF IT SUCKS THUIS, YOU GO TO THE PAKHUIS”