Ambacht

Marinades en sauzen

Pakhuisklassiekers zoals onze eigen spareribs en natuurlijk de steurgarnalen worden gemarineerd volgens geheim recept die al decennia lang worden gebruikt in Het Pakhuis. Ook onze sauzen worden vers bereid in onze eigen keuken, of je nou de knoflooksaus, de pittige chilisaus, de calvadossaus of de rode port saus proeft.

 

Onze frieten

Van speciaal geselecteerde hele bonken worden onze frieten gesneden.  Heerlijk gekruid en geserveerd met onze eigen kruidenmayonaise.

Huisbereid ijs

Onze chefs zijn experts in het zelf maken van ijs. Ze blijven experimenteren met verschillende smaken en structuren. Tot onze favorieten behoren chocoladebrownie-ijs met Grand Marnier, gekarameliseerde walnoten ijs en limoen-basilicumsorbetijs. Elke week weer zul je weer heerlijke andere ijssmaken treffen. Laat je verrassen!

Desserts

Naast onze huisgemaakte ijssoorten zijn al onze desserts huisgemaakt. Bekende voorbeelden hiervan zijn de chocoladetaart, de tiramisù en de cheesecake.

Over het pakhuis

Sinds 1973 the place to be
Vroeger is Het Pakhuis begonnen als kunstenaarscafé en dat voel je nog steeds terug in de losse gezellige ambiance van vandaag de dag.

Lees meer
Spotify