ESNS bij het Pakhuis

18 January 2024 - 19 January 2024

Lekkere live muziek in Het Pakhuis met ESNS!

Donderdag 18 Januari:

21.30  Slumbercloud  

Slumbercloud, een driekoppige Groningse band die halverwege 2020 werd geboren en de beperkingen van het pandemie-tijdperk is ontstegen, baadt in de herinneringen aan de grunge uit Seattle. Het brede geluidsspectrum van Slumbercloud springt echter moeiteloos van punk naar psychedelica en raakt daarbij stoner rock en metal; elk nummer is een boeket van uitgebreide wendingen, maar faalt nooit in het bieden van diepe reflectie en kritiek op ons wakende bestaan. Slumbercloud is klaar om het publiek weg te blazen met hun niet aflatende energie; “En als dit slechts de eerste stappen van de band in het Groningse circuit zijn, kunnen we je verzekeren dat Slumbercloud er een is om in de gaten te houden.” (3voor12 Groningen).

23.00  de Koots

Dansbare en energieke Nederlandstalige popmuziek propvol humor waar alles, van de kinderwagens tot aan de kunstheupjes, van gaat bewegen. Deze gezellige jongens zijn groovy, maar ook goofy. Verwacht catchy gitaarrifjes, een strakke ritmesectie en refreintjes die weken blijven hangen. De Koots zullen jou aan het dansen krijgen in hun wereld waar humor en gezelligheid centraal staan. En dat is het natuurlijk waard!

Vrijdag 19 Januari:

21.30 Redson

Redson is een 21-jarige rapper uit Groningen die al vanaf jonge leeftijd stappen aan het maken is binnen de scene. Muziek maken kreeg hij van huis uit mee; zijn vader zit al zolang als hij zich kan herinneren liedjes te schrijven in de woonkamer en op dertienjarige leeftijd heeft de jonge rapper de pen ook opgepakt. Redson heeft zijn stijl ontwikkeld tot moderne hip-hop, waarbij de luisteraar wordt meegenomen in eerlijke, herkenbare gevoelens. Met invloeden van artiesten zoals Drake en The Weeknd, hebben de producties een internationale sound. De teksten zijn daarentegen hoofdzakelijk Nederlands en bestaan uit een brede woordenschat, die met veel beeldspraak een pakkend verhaal schetsen.

23.00 Mart Eerens

Mart Eerens is een muzikant, gitarist en songwriter die bekend staat om zijn nostalgische geluid, een eerbetoon aan de rockmuziek uit de jaren 70. Geboren en getogen in Winschoten, heeft Mart in zijn kleine dorpje al snel een liefde ontwikkeld voor muziek, en samen met zijn bandleden, drummer Darren Lut en bassist Adrian Dedinca, brengt Mart de muziek tot leven met een strakke en energieke show. Samen hebben ze een geluid wat familiar is, maar toch verfrissend, een mozaïek van invloeden met hun eigen laagje lak eroverheen. Met aanstekelijke swing, scheurende melodieën en wilde optredens, ben je verzekerd een goede avond te ervaren met Mart Eerens op het podium

“IF IT SUCKS THUIS, YOU GO TO THE PAKHUIS”