Pakhuis reünie

Het Pakhuis bestaat inmiddels al ruim veertig jaar. In die jaren heeft het vele mensen zien komen en gaan. Vraag jij je wel eens af hoe het nu met ze gaat? Wij wel! Hoogste tijd voor een Pakhuis reünie dus!

Zaterdag 17 juni 2017 geven wij een nu al legendarisch feest voor iedereen die zich ooit betrokken heeft gevoeld bij Het Pakhuis. Ben jij of ken jij mensen die dit niet zouden willen of mogen missen: spread the word!

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Om 18:00 uur kan er voor € 15,- p.p. gezamenlijk driegangen gedineerd worden.
  • Om 21:00 uur gaan we met elkaar quizzen. Hiervoor hebben wij een heuse Pakhuis quiz in elkaar laten draaien; alle vragen zijn Pakhuis gerelateerd.
  • Tegen 23:00 uur hebben we een winnaar en begint een avond van dansen op de muziek van verschillende DJs uit heden en verleden.
  • In de bovenbar kun je proosten met Hanky Panky’s en Slammers ingeschonken door je favoriete barman of barvrouw.

Zijn jullie net zo enthousiast als ons? Stuur dit bericht dan door naar iedereen die er volgens jou bij hoort, geef je op én blok die datum in je agenda! Voor het diner is reserveren gewenst. Voor de quiz kun je je opgeven per team (max 6 personen) dat kan beide via info@hetpakhuisgroningen.nl.

Tafel reserveren?
Over het pakhuis

Sinds 1973 the place to be
Vroeger is Het Pakhuis begonnen als kunstenaarscafé en dat voel je nog steeds terug in de losse gezellige ambiance van vandaag de dag.

Lees meer
Spotify