Menukaart

Voorgerechten

Mandje biologisch brood
met pompoenhummus en een boter van crispy bacon en mosterdzaad | 5.30

Nacho’s àla Pakhuis uit de oven
gegratineerd met tomaat, jalapenos en cheddar | 5.50

Soep van pastinaak
met een crumble van kastanjechampignons en truffelolie | 5.50

Biologisch breekbrood uit de oven
met kruidenboter, rozemarijn, ui en gesmolten kaas | 5.90

Carpaccio van gegrilde eendenborst
met Monegaskische uien en gekonfijte sinaasappelschilletjes | 7.90

Langzaam gegaard buikspek (van het Livar varken)
met een Dijon mosterdsaus, gebakken bundelzwam en spinazie | 6.90

Proeverij van voorgerechten (vanaf 2 personen)
met gegratineerde nacho’s, buikspek, breekbrood uit de oven
en een soepje | 8.70

Hoofdgerechten

Pakhap
zie ons bord voor de wisselende gerechten | 12.00

Spare ribs àla Pakhuis (biologisch)
met knoflook- en chilisaus | 17.50 | XL 19.50

Black Angus kogelbiefstuk
van de grill, met een jus de veau | 17.90

Malse sukade van Groninger weiderund
met een stamppotje van knolselderij | 16.90

Varkenshaasmedaillons
met een saus van salie, knoflook, witte wijn en parmaham | 15.90

Confit de canard
gekonfijte eendenbout met zuurkool en een saus van cr me
de cassis | 17.50

Gegrilde zalmforel
met spinazie, zongedroogde tomaat en een boter van rozemarijn
en limoen | 17.90

Visje van de week (wisselende prijs)
vis uit het seizoen. Vraag de bediening naar de vis van deze week

Huisgemaakte pastei
gevuld met bospaddestoelen, spinazie, verse kurkuma en gember,
geserveerd met geroosterde bloemkool | 15.90

Burger van black eyed peas
op een biologisch broodje met pittige mangochutney en
een saus van yoghurt en harissa | 14.90

Kaasfondue àla Pakhuis
geserveerd met biologisch brood, nacho’s en diverse dipgroenten | 17.90
met blauwe kaas 18.90

Kindermenu

Spare ribs (biologisch)
met frites en appelmoes| 6.50

Visburger
met frites en appelmoes| 6.50

Groentetaartje
met frites en appelmoes| 6.50

Nagerechten

Tiramisu
klassiek Italiaans dessert met rood bosfruit| 5.50

Huisgemaakt witte chocolade ijs
gepaneerd met gebruneerde hazelnoten en optioneel geserveerd met Bailys| 6.50

Chocolade brownietaart
met gekonfijte Grand Marnier-sinaasappelschilletjes en slagroom | 5.90

Appelbavarois
met pompoensorbetijs en een five spices-kruimeldeeg | 5.50

Grand dessert van onze nagerechten
(vanaf twee personen) | 7.90

Kinderijsje
met verrassing | 3.50

Speciale koffies

Irish coffee
koffie met Ierse whiskey en slagroom | 6.10

Italian coffee
koffie met Amaretto en slagroom | 6.10

Spanish coffee
koffie met Tia Maria of Licor 43 en slagroom | 6.10

French coffee
koffie met Grand Marnier en slagroom | 6.10

Mexican coffee
koffie met Kahlua en slagroom | 6.10

Tafel reserveren?
Over het pakhuis

Sinds 1973 the place to be
Vroeger is Het Pakhuis begonnen als kunstenaarscafé en dat voel je nog steeds terug in de losse gezellige ambiance van vandaag de dag.

Lees meer
Spotify