Kei menu 2019!

maandag
Biologische spare ribs à la pakhuis met chili en knoflooksaus en een maiskolf
Of
Indiase curry met geurige jasmijnrijst en naanbrood

dinsdag
Biefstukmedaillons van de grill met kruidenboter
Of
Spiesjes van gegrilde groenten met rucola en harissa yoghurt

woensdag
Spiesjes van diamanthaas van de grill met een boter van Spaanse peper, knoflook en salie
Of
Griekse filodeegrolletjes met spinazie, feta en zongedroogde tomaten geserveerd met tzatziki

donderdag
Runderstoofschotel gestoofd in bier met peen, selderij en zoete aardappel 
Of
Chili van quinoa met kidney bonen, mais en erwten geserveerd met tacochips, zure room en rucola

vrijdag
Verrassing van de chef

Tafel reserveren?
Over het pakhuis

Sinds 1973 the place to be
Vroeger is Het Pakhuis begonnen als kunstenaarscafé en dat voel je nog steeds terug in de losse gezellige ambiance van vandaag de dag.

Lees meer
Spotify