Arrangementen

Of het nou een intieme borrel of een uitbundig feest moet worden, Het Pakhuis biedt de ideale locatie en ruimte. Het restaurant boven biedt een goede mogelijkheid voor het ontvangen van groepen tot 100 personen. In de bar beneden kunnen we tot wel 200 personen ontvangen.

Voor groepen vanaf 15 personen bieden wij drie keuzenmenu’s aan, indien gewenst maken wij een menu speciaal op maat.

Wij kunnen voor u verzorgen:

  • Buffetten
  • Bittergarnituur & borrelhapjes
  • Luxe hapjes
  • DJ’s voor alle verschillende muziekwensen

Voorzieningen:

  • Beamer met projectiescherm
  • Zanginstallatie
  • Parkeergarage op 200 meter afstand
  • Quizbenodigheden

Het Pakhuis werkt samen met:

Wijnen del Mundo

Regelmatig wordt er een wijnproeverij gehouden door Leonidas Gonzales van Wijnen del Mundo. Het is ook mogelijk om een privé wijnproeverij te organiseren.

Wie is de Mol?

In samenwerking met Urban Event bieden wij een ‘Mollenjacht’arrangement aan.
De “Mollenjacht” activiteit is gebaseerd op het bekende en populaire televisieprogramma. Wekelijks kijken meer dan een miljoen mensen naar het spannende spelprogramma waarin tien personen, sinds enkele jaren bekende Nederlanders, samen opdrachten uitvoeren. Een van hen probeert de opdrachten te saboteren. Het programma draait natuurlijk om de vraag wie deze mol is, en dat levert veel onderlinge verdenkingen en verdachtmakingen op. In deze activiteit is dat niet anders. Verschillende teams strijden tegen elkaar door middel van het beantwoorden van vragen en vervullen van verschillende leuke opdrachten. Maar… in ieder team is een mol aanwezig die een ander team vertegenwoordigt. De mol probeert te saboteren om zo punten voor zijn/haar eigen groep te verdienen. Behalve de opdrachten zo goed mogelijk te vervullen moet je dus op jacht naar de mol! De activiteit speelt zich af in de binnenstad van Groningen en neemt inclusief uitleg en berekenen van de winnaars ruim 2 uur in beslag. De Mollenjacht activiteit kan worden gespeeld vanaf 10 personen. Het maximum aantal is in overleg te bepalen.

Kijk voor meer informatie op de website van Urban Event.(http://www.urban-event.nl)

Bravoer

In samenwerking met Bravoer bieden wij diverse arrangement aan. Oa een diner quiz, een inter actieve pubquiz en verschillende thema feesten. Wil je meer weten? Mail of bel naar Het Pakhuis

Over het pakhuis

Sinds 1973 the place to be
Vroeger is Het Pakhuis begonnen als kunstenaarscafé en dat voel je nog steeds terug in de losse gezellige ambiance van vandaag de dag.

Lees meer
Spotify