Ambacht in de keuken


Marinades en sauzen

Pakhuisklassiekers zoals onze eigen spareribs en natuurlijk de steurgarnalen worden gemarineerd volgens geheim recept die al decennia lang worden gebruikt in Het Pakhuis. Ook onze sauzen worden vers bereid in onze eigen keuken, of je nou de knoflooksaus, de pittige chilisaus, de calvadossaus of de rode port saus proeft.

Rookoven

Oeroude klassiekers zoals gerookte makreel, maar ook minder standaard gerechten zoals gerookte mozzarella, rollen dagelijks onze keuken uit. Op onze menukaart en dagmenu's vindt u verschillende heerlijke huisgerookte gerechten die zeker de moeite waard zijn om te proberen.

Onze frieten

Van speciaal geselecteerde hele bonken maken wij onze huisgemaakte frieten. Heerlijk gekruid en geserveerd met onze eigen kruidenmayonaise.

Huisbereid ijs

Onze chefs zijn experts in het zelf maken van ijs. Ze blijven experimenteren met verschillende smaken en structuren. Tot onze favorieten behoren chocoladebrownie-ijs met Grand Marnier, gekarameliseerde walnoten ijs en limoen-basilicumsorbetijs. Elke week weer zul je weer heerlijke andere ijssmaken treffen. Laat je verrassen!

Desserts

Naast onze huisgemaakte ijssoorten zijn al onze desserts huisgemaakt. Bekende voorbeelden hiervan zijn de witte chocolade mango taart op een bodem van brownie, de tiramisù en de cheesecake. Op de nieuwe kaart staat, geheel in de stijl van het seizoen, een overheerlijke apfelstrudel met huisgemaakt kaneelijs.