image descriptionHet restaurant is elke dag geopend vanaf 17:30 - de bar is van dinsdag t/m zaterdag open vanaf 21:30 image description

Menu

Verse huisgemaakte gerechten Verse huisgemaakte gerechten

Naast onze menukaart hebben we wekelijks een wisselend 3-gangen menu. Ook hebben we steeds wisselende daghappen. Elke week van zondag tot en met donderdag is er een studentenhap verkrijgbaar.

Zomerdeal!

Zomerdeal! Zomerdeal!

Proef het nu zelf met dit voordelige 3-gangen à la carte menu. Vooraf kun je kiezen uit een van onze soepen. Het hoofdgerecht en nagerecht mag je van de kaart uitkiezen. Alles wat je proeft wordt bij het Pakhuis wordt zelfgemaakt, de frieten, de sauzen, het ijs en geloof ons als je eenmaal weet hoe dat smaakt dan wil je niet meer anders! En waar mogelijk wordt altijd gewerkt met pure, biologische producten. 

Ambacht

Ambacht in de keuken Ambacht in de keuken

Van oudsher maken wij zo veel mogelijk zelf. Van onze huisgemaakte friet tot onze fantasierijke ijssoorten.

Arrangementen

Feest? Borrel? Promotie? Feest? Borrel? Promotie?

Of het nou een intieme borrel of een uitbundig feest moet worden, Het Pakhuis biedt de ideale locatie en ruimte. Het restaurant biedt goede mogelijkheid voor  groepen tot 100 personen. In de bar beneden kunnen we tot wel 200 personen ontvangen.

Duurzaam

Duurzaam ondernemen Duurzaam ondernemen

Het Pakhuis probeert een bijdrage te leveren aan het milieu. Dit is een proces dat nooit stopt. Zo hebben we al vele verantwoorde verbeteringen gedaan op het gebied van onze producten, waterbesparing en energiegebruik.