De menukaart

Voorgerechten

Proeverij van voorgerechten(vanaf 2 personen)
proeverij van onze voorgerechten|9.50 p.p.

Broodplank
met een dip van Griekse yoghurt, feta en een basilicum-knoflookboter|6.00

Nacho’s à la Pakhuis
uit de oven, gegratineerd met tomaat, jalapeños, ui,
cheddar & crème fraîche|6.50

Mexicaanse nacho’s 
uit de oven, gegratineerd met biologisch gehakt, mais, tomaat, paprika, zure room en feta
|9.50 | XL 12,50

Plukbrood
uit de oven met knoflookboter, olijventapenade, gesmolten brie en rucola|7.50

Calamares
met knoflooksaus en citroen|7.50

Groninger mosterdsoep
met spekjes en bosui|5.50

Gele wortel-gembersoep
met een crumble van cashewenoot|6.00

Hoofdgerechten

Pakhap
zie ons bord voor de wisselende gerechten | 12.50

Spare ribs à la Pakhuis (biologisch)
met knoflook- en chilisaus | 18.50 | XL 19.50

Runderstoofschotel
met spek, ui, peen, knolselderij en chocolade, geserveerd in een italiaanse bol|16.50

Diamanthaas van de grill
met een boter van Spaanse peper, knoflook en salie|17.50

Surf ’n turf
van gegrilde runderhaas en gebakken zalm met limoencrème en crispy bacon|18.50

Entrecote van de grill (250 gr., biologisch)
met een saus van madeira en sjalotjes|24.50

Mixed Grill
van spare ribs, diamanthaas en varkenshaas met knoflook- en chilisaus|19.50 | XL 20.50

————————————————————————————————————–

Gebakken zalmfilet
met een chutney van wortel en gember, balsamico siroop en zwarte sesam |18.50

Steurgarnalen à la Pakhuis
in een marinade van curry en knoflook |17.50

 

————————————————————————————————————–

Griekse filodeegrolletjes 
met spinazie, geroosterde pijnboompitjes, zongedroogde tomaten en feta, geserveerd met tzatziki|16.50

Vegetarische Saté 
van tempeh met satésaus, zoetzure komkommer, rijst, kroepoek,
gebakken uitjes en seroendeng|15.50

Groente curry
met diverse groenten, zoete aardappel, cashewenoten, geserveerd met een notendeksel van bladerdeeg|15.00

Kaasfondue à la Pakhuis
geserveerd met biologisch brood, nacho’s en diverse dipgroenten |naturel 18.90|blauwe kaas 19.50

Kindermenu

Spare ribs (biologisch)
met frites en appelmoes| 6.50

Vissticks
met frites en appelmoes| 6.50

Groente burger
met frites en appelmoes| 6.50

Kinderijsje
met verrassing | 3.50

Nagerechten

Crème brûlée
met een knapperig suikerlaagje|5.50

Tony’s Chocolonely cheescake
met karamel en zeezout|6.50

Eton Mess
met stroopwafel, stoofpeer en chocolade|5.50

Witte chocolade ijs
gepaneerd met gebruineerde hazelnootjes, geserveerd met baileys|7.50

Chocolade brownie
met vanille ijs en slagroom|5.80

Grand dessert(vanaf twee personen)
proeverij van onze nagerechten |7.50 pp

Speciale koffies

Irish coffee
koffie met Ierse whiskey en slagroom | 5.50

Italian coffee
koffie met Amaretto en slagroom | 5.50

Spanish coffee
koffie met Tia Maria of Licor 43 en slagroom | 5.50

French coffee
koffie met Grand Marnier en slagroom | 5.50

Mexican coffee
koffie met Kahlua en slagroom | 5.50

Over het pakhuis

Sinds 1973 the place to be
Vroeger is Het Pakhuis begonnen als kunstenaarscafé en dat voel je nog steeds terug in de losse gezellige ambiance van vandaag de dag.

Lees meer
Spotify