De menukaart

Voorgerechten

Proeverij van voorgerechten(vanaf 2 personen)
proeverij van onze voorgerechten|9.50 p.p.

Broodplank
met een boter van lente ui en knoflook en
een pesto van walnoot, rucola en oude kaas|6.00

Nacho’s à la Pakhuis
uit de oven, gegratineerd met tomaat, jalapeños, ui,
cheddar & crème fraîche|6.50

Vitello Tonato
gebraden kalfsfricandeau met tonijnmayonaise, limoen,
kappertjes en rode ui|7.50

Mosterdsoep
met asperges en een crumble van uitgebakken ham|6.30

Camembert(vanaf 2 personen)
uit de oven met calvados, knoflook en rozemarijn
geserveerd met gegrilde broodjes|7.50 p.p.

Hoofdgerechten

Daghap
zie ons bord voor de wisselende gerechten | 12.50

Spare ribs à la Pakhuis (biologisch)
met knoflook- en chilisaus | 18.50 | XL 19.50

Varkenshaas medaillons (biologisch)
geserveerd met geitenkaas, honing en walnoten|17.50

Diamanthaas van de grill
van de grill, gegratineerd met blauwe kaas, geserveerd met een rode uien chutney|17.50

Surf ’n turf
van gegrilde runderhaas en gebakken zalm met een boter van salie en
zeetzout geserveerd met limoen en gepofte knoflook|18.50

Entrecote van de grill (250 gr., biologisch)
met een boter van bacon en mosterd|24.50

Mixed Grill
van spare ribs, diamanthaas en varkenshaas met knoflook- en chilisaus|19.50 | XL 21.50

————————————————————————————————————–

Gebakken zalmfilet
met geroosterde trostomaat en een venkel-limoenmayonaise |18.50

————————————————————————————————————–

Beyond burger (vegetarisch)
op een broodje met avocadodip en een rode salsa van tomaat,
rode ui en jalapeños|14.50

Rotolo
lasagne bladen, opgerold en gevuld met spinazie, ricotta en
Parmezaan kaas met een saus van gorgonzola|17.50

Kaasfondue à la Pakhuis
geserveerd met biologisch brood, nacho’s en diverse dipgroenten |naturel 18.90|blauwe kaas 19.50

Kindermenu

Spare ribs (biologisch)
met frites en appelmoes| 6.50

Vissticks
met frites en appelmoes| 6.50

Groente burger
met frites en appelmoes| 6.50

Kinderijsje
met verrassing | 3.50

Nagerechten

 

Taart van Griekse yoghurt
witte chocolade en mascarpone op
een krokante bodem van walnoot en Bastogne
met een saus van frambozen|5.50

Chocolade brownie
met vanille ijs, chocoladesaus en slagroom|5.50

Crème brûlée
met een knapperig suikerlaagje|5.00

Witte chocolade ijs
met verse aardbeien en slagroom|6.50

Grand dessert(vanaf twee personen)
proeverij van onze nagerechten |7.50 pp

Speciale koffies

Irish coffee
koffie met Ierse whiskey en slagroom | 5.50

Italian coffee
koffie met Amaretto en slagroom | 5.50

Spanish coffee
koffie met Tia Maria of Licor 43 en slagroom | 5.50

French coffee
koffie met Grand Marnier en slagroom | 5.50

Mexican coffee
koffie met Kahlua en slagroom | 5.50

Over het pakhuis

Sinds 1973 the place to be
Vroeger is Het Pakhuis begonnen als kunstenaarscafé en dat voel je nog steeds terug in de losse gezellige ambiance van vandaag de dag.

Lees meer
Spotify