De menukaart
Voorgerechten
Proeverij van voorgerechten(vanaf 2 personen)
proeverij van onze voorgerechten|9.50 p.p.
Broodplank
met een boter van lente ui en knoflook en
een pesto van walnoot, rucola en oude kaas|6.00
Nacho’s à la Pakhuis
uit de oven, gegratineerd met tomaat, jalapeños, ui,
cheddar & crème fraîche|6.50
Vitello Tonato
gebraden kalfsfricandeau met tonijnmayonaise, limoen,
kappertjes en rode ui|7.50
Mosterdsoep
met asperges en een crumble van uitgebakken ham|6.30
Camembert(vanaf 2 personen)
uit de oven met calvados, knoflook en rozemarijn
geserveerd met gegrilde broodjes|7.50 p.p.
Hoofdgerechten
Daghap
zie ons bord voor de wisselende gerechten | 12.50
Spare ribs à la Pakhuis (biologisch)
met knoflook- en chilisaus | 18.50 | XL 19.50
Varkenshaas medaillons (biologisch)
geserveerd met geitenkaas, honing en walnoten|17.50
Diamanthaas van de grill
van de grill, gegratineerd met blauwe kaas, geserveerd met een rode uien chutney|17.50
Surf ’n turf
van gegrilde runderhaas en gebakken zalm met een boter van salie en
zeetzout geserveerd met limoen en gepofte knoflook|18.50
Entrecote van de grill (250 gr., biologisch)
met een boter van bacon en mosterd|24.50
Mixed Grill
van spare ribs, diamanthaas en varkenshaas met knoflook- en chilisaus|19.50 | XL 21.50
————————————————————————————————————–
Gebakken zalmfilet
met geroosterde trostomaat en een venkel-limoenmayonaise |18.50
————————————————————————————————————–
Beyond burger (vegetarisch)
op een broodje met avocadodip en een rode salsa van tomaat,
rode ui en jalapeños|14.50
Rotolo
lasagne bladen, opgerold en gevuld met spinazie, ricotta en
Parmezaan kaas met een saus van gorgonzola|17.50
Kaasfondue à la Pakhuis
geserveerd met biologisch brood, nacho’s en diverse dipgroenten |naturel 18.90|blauwe kaas 19.50
Kindermenu
Spare ribs (biologisch)
met frites en appelmoes| 6.50
Vissticks
met frites en appelmoes| 6.50
Groente burger
met frites en appelmoes| 6.50
Kinderijsje
met verrassing | 3.50
Nagerechten
Taart van Griekse yoghurt
witte chocolade en mascarpone op
een krokante bodem van walnoot en Bastogne
met een saus van frambozen|5.50
Chocolade brownie
met vanille ijs, chocoladesaus en slagroom|5.50
Crème brûlée
met een knapperig suikerlaagje|5.00
Witte chocolade ijs
met verse aardbeien en slagroom|6.50
Grand dessert(vanaf twee personen)
proeverij van onze nagerechten |7.50 pp
Speciale koffies
Irish coffee
koffie met Ierse whiskey en slagroom | 5.50
Italian coffee
koffie met Amaretto en slagroom | 5.50
Spanish coffee
koffie met Tia Maria of Licor 43 en slagroom | 5.50
French coffee
koffie met Grand Marnier en slagroom | 5.50
Mexican coffee
koffie met Kahlua en slagroom | 5.50