De menukaart

Voorgerechten

Proeverij van voorgerechten(vanaf twee personen)
proeverij van onze voorgerechten | 8.70 p.p.

Broodplank
met gepofte knoflook-kruidenboter en een basilicumpesto | 5.50

Nacho’s à la Pakhuis
uit de oven, gegratineerd met tomaat, jalapeños en cheddar | 5.80

Pomodorisoep
met gerookte paprika en een crème van avocado en zure room | 5.50

Biologisch breekbrood
uit de oven, gegratineerd met tomaat, pesto en mozzarella | 5.90

Carpaccio van dun gesneden gerookte biefstuk
met truffelmayonaise, kwartelei, Old Amsterdam kaas en rucola | 9.80

Chèvre chaud
Zuurdesembroodjes gegratineerd met geitenkaas, honing en walnoten. Geserveerd met veldsla en zongedroogde tomaat | 7.90 pp

 

Hoofdgerechten

Pakhap
zie ons bord voor de wisselende gerechten | 12.50

Spare ribs àla Pakhuis (biologisch)
met knoflook- en chilisaus | 17.50 | XL 19.50

Varkenshaasmedaillons (biologisch)
gegratineerd met geitenkaas, honing en walnoten | 17.50

Diamanthaas van de grill
met een Groninger mosterd-baconsaus | 17.50

Entrecote (250 gr., biologisch)
met een saus van Baxbier of kruidenboter | 24.50

Lamskoteletten van de grill
met een vinaigrette van spekjes, verse groene kruiden en knoflook | 18.50

Mixed grill
van spare ribs, diamanthaas, varkenshaas en lamskotelet, met knoflook- en chilisaus | 19.50

————————————————————————————————————–

Zalm uit de oven
met citroen, rozemarijn, knoflook en een tomaat-basilicumboter | 18.50

Visje van de week (wisselende prijs)
vis uit het seizoen. Vraag de bediening naar de vis van deze week

 

————————————————————————————————————–

Gele curry
met geroosterde  bloemkool, zoete aardappel, gele wortel, kokosmelk en cashewnoten  met een deksel van bladerdeeg | 14.50

Huisgemaakte falafel
met couscous salade, pistache noten, feta, hummus en Griekse salsa | 14.50

Kaasfondue à la Pakhuis
geserveerd met biologisch brood, nacho’s en diverse dipgroenten | 17.90
met Leffe Blond | 18.90

Kindermenu

Spare ribs (biologisch)
met frites en appelmoes| 6.50

Visburger
met frites en appelmoes| 6.50

Groente burger
met frites en appelmoes| 6.50

Kinderijsje
met verrassing | 3.50

Nagerechten

Crème brûlée
met een vleugje limoen en slagroom | 4.00

Chocolade brownie
met een bol vanille-ijs en slagroom | 5.00

Eton mess
met meringue, mascarpone, rood fruit en slagroom | 5.50

Witte chocolade- mangotaart
Op een bodem van brownie met slagroom | 5.50

Ananas van de grill
met huisgemaakt Malibu-kokosijs | 5.50

Zomerse rabarbersoep
met verse aardbeien en een bol witte chocolade ijs | 6.50

Grand dessert(vanaf twee personen)
proeverij van onze nagerechten | 7.50 pp

Speciale koffies

Irish coffee
koffie met Ierse whiskey en slagroom | 5.50

Italian coffee
koffie met Amaretto en slagroom | 5.50

Spanish coffee
koffie met Tia Maria of Licor 43 en slagroom | 5.50

French coffee
koffie met Grand Marnier en slagroom | 5.50

Mexican coffee
koffie met Kahlua en slagroom | 5.50

Agenda Over het pakhuis

Sinds 1973 the place to be
Vroeger is Het Pakhuis begonnen als kunstenaarscafé en dat voel je nog steeds terug in de losse gezellige ambiance van vandaag de dag.

Lees meer
Spotify