De menukaart

Voorgerechten

Proeverij van voorgerechten(vanaf 2 personen)
proeverij van onze voorgerechten|9.50 p.p.

Broodplank
Boerenbrood met feta-yoghurtdip en een cajunboter|6.50

Nacho’s à la Pakhuis
uit de oven, gegratineerd met tomaat, jalapeños, ui,
cheddar en crème fraîche|6.80

Tom kha kai
met kokos, kip, citroengras, Spaanse peper en limoen |7.50

Garnalen kroketjes
met een dip van avocado en een chutney van limoen en rode peper |8.50

Aspergesalade
met verse asperges, appel, rucola, walnoot en geitenkaas |8.50

Hoofdgerechten Vlees

Daghap
zie ons bord voor de wisselende gerechten | 12.50

Spare ribs à la Pakhuis (friberne)
met knoflook- en chilisaus | 22.00 | XL 25.00

Saltimbocca a la Romana
gebakken kalfsvlees met parmaham, knoflook en salie afgeblust met witte wijn|19.50

Gegrilde runderhaas
met cajunboter, gekonfijte ui en een crème van wortel
|19.50

Surf ’n turf
van gegrilde runderhaas en gebakken zalm met limoen crème en crispy bacon|19.50

Entrecote van de grill (250 gr., biologisch)
met gegrilde puntpaprika en een romige saus van groene peper, knoflook en witte wijn|26.50

Geroosterd Beenhammetje uit de oven
met gegrilde verse asperges en peterseliekrieltjes
|22.50

Mixed Grill
van spare ribs, runderhaas en kalfshaas met knoflook- en chilisaus|22.50 |XL 25.00

 

Hoofdgerechten Vis

Gebakken zalm
met verse asperges, kriel, peterselieboter en een eitje|22.50

Hoofdgerechten vegetarisch

Gyros van pulled oesterzwam
op een pitabroodje met tomaat, rode ui (feta) en knoflooksaus|18.50

Italiaanse aranchini
met zontomaat en basilicum met een salsa van pomodori en courgettes|18.50

Kaasfondue à la Pakhuis
geserveerd met biologisch brood, nacho’s en diverse dipgroenten |naturel 21.50|blauwe kaas 22.50

 

Hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade

Kids

hoofdgerecht van de kaart
maar dan een halve portie| 8.50

Bijgerechten

Groene salade| 3.50

verse friet
met mayonaise| 3.50

krul friet
met mayonaise| 3.50

gegrilde maiskolf
met roomboter en zout| 3.50

Nagerechten

Parijse soes
gevuld met vanille ijs, slagroom en verse aardbeien|6,50

Crème brûlée
met een knapperig suikerlaagje|5.50

Chocolade brownie
met witte chocolade ijs, een crumble van hazelnoot en slagroom|6.50

Eton mess van citroen
met merengue, room en aardbeien |6.50

Café gourmand
met een kopje koffie, bonbon, mini crème brûlée en slagroom
|8.50

Grand dessert(vanaf twee personen)
proeverij van onze nagerechten |7.50 pp

 

Speciale koffies

Irish coffee
koffie met Ierse whiskey en slagroom | 5.50

Italian coffee
koffie met Amaretto en slagroom | 5.50

Spanish coffee
koffie met Tia Maria of Licor 43 en slagroom | 5.50

French coffee
koffie met Grand Marnier en slagroom | 5.50

Mexican coffee
koffie met Kahlua en slagroom | 5.50

Over het pakhuis

Sinds 1973 the place to be
Vroeger is Het Pakhuis begonnen als kunstenaarscafé en dat voel je nog steeds terug in de losse gezellige ambiance van vandaag de dag.

Lees meer
Spotify