Superstijl

Aanvang: zaterdag 21 december 2019
Toegang: gratis tot 24 uur, daarna €4,- pp

Superstijl! Wereld’s enige echte democratische dansfeest.

Bij Superstijl bepaal jij, jij en jij wat de dj draait! Hoe? heel simpel….door middel van een uniek stemsysteem.

Bij binnenkomst ontvang je je persoonlijke stemkaart, waarmee je om de 15 minuten kan kiezen uit 3 verschillende muziekstijlen.

En echt alles komt langs, van Discobol tot Botsautotunes, van Yo! MTV raps tot Hipster Deephouse, Van Lowlands greatest tot Pinkpop hottest, van 80’s tot zer00’s, van Airguitar tot Witte Billen Reggae en ga zo maar door. Echt alles!

De grote Superstijl klok telt de tijd af en de meeste stemmen gelden. Nieuwe ronde, nieuw feestje!

And the winner is? Superstijl, jij vraagt, wij draaien!

Zaal/Cafe open vanaf 21.00 uur. Tot 23:00 uur gratis entree. Vanaf 00:00 uur €4,- per persoon. (vol=vol!)

 

Zaterdag 21 december vanaf 21.30 uur. Gratis entree tot 24 uur. Daarna slechts €4,-

Wat doen we!

Als autonome wezens hebben we soms wel eens de neiging om zelf te bepalen wat we doen en laten. Superstijl brengt dat idee naar de dansvloer. Zo ook op de dikste dansvloer van Zwolle. Superstijl is het enige dansfeest ter wereld waar jij, als publiek, bepaalt welk genre de DJ’s gaan draaien. Elk kwartier wordt een nieuw genre gekozen door het publiek. Dus laat je stem en smaak horen, laat je verrassen, maar vooral dans…dans zoals nog nooit hebt gedanst!

De spelregels!
Bij binnenkomst krijg je een stempas met daarop 3 kleuren. Elke kleur correspondeert met een muziekstijl. Via de videobeam projectie en bij de stemkasten zie je met welke. Je stemt door de kleur van je favoriete keuze over de barcode scanner te halen. Naast het stemmen via je stempas kun je ook stemmen met smartphone.

 

Over het pakhuis

Sinds 1973 the place to be
Vroeger is Het Pakhuis begonnen als kunstenaarscafé en dat voel je nog steeds terug in de losse gezellige ambiance van vandaag de dag.

Lees meer
Spotify