Pakhuis Live ‘Grunnsonic

Aanvang: woensdag 15 januari 2020
Toegang: gratis

Line up Grunnsonic https://www.grunnsonic.nl/

  • 22.30 uur Het Kanaal
  • 23.45 uur Wholly Michael
  • 01.00 uur DJ Orchid

Het Kanaal. De markante Groninger firma Het Kanaal is een bonte, oranje bende van hardwerkende scheppers. Omdat niets hen van de straat heeft gehouden, zijn ze daar gebleven. In dit onherbergzame landschap van beton, asfalt en staal, zijn deze arbeiders een baken van hoop op deze haast-vergane aardkloot. Verlicht door de mystieke en overweldigende kracht van Moeder Natuur, banen zij een weg door het tumultueuze leven in de 21e eeuw.

 

 

Wholly Michael

Michael voelt zich verbonden en hernieuwd. Zomaar. Dit vierkoppige psych-folkmonster, Mike voor vrienden, deinst niet terug voor de ongemakkelijke waarheden van het moderne leven. Dat we allemaal wel wat meer tijd voor onszelf kunnen gebruiken, meer in het bos horen te zijn, en moeten leren proeven voordat we slikken. Stap naar voren en laat u zonder onderwerping onderwijzen door de buitenaardse klanken van Wholly Michael. Het zal u goed doen.

Over het pakhuis

Sinds 1973 the place to be
Vroeger is Het Pakhuis begonnen als kunstenaarscafé en dat voel je nog steeds terug in de losse gezellige ambiance van vandaag de dag.

Lees meer
Spotify