Pakhuis Live ‘Animal Sonic’

Aanvang: donderdag 16 januari 2020
Toegang: Gratis

Line up

  • 21.30 uur Tricklebolt
  • 22.30 uur Money & The Man
  • 23.30 uur Certain Animals
  • 01.00 uur DJ Swokmasterz

 

Tricklebolt

De Sallandse rockformatie Tricklebolt werd in 2014 opgericht en speelde zich dadelijk in de kijker. In de wijde regio stonden ze op menig festival, zoals Stöppelhaene, Fields Of Joy, Dauwpop, Bevrijdingsfestival Overijssel, Dicky Woodstock, PedroPicoPop, Enschede Rocks en Hoogtevrees. Ze waren dat jaar ook de winnaars van de Wraak Van salland 2014. In 2015 stonden ze op het Eurosonic Festival en brachten ze hun tweede EP ‘Dawn’ uit. Ze mochten al openen voor King Of The World, DeWolff, Uriah Heep, The Brew en Golden Earring. Tricklebolt voert je met hun eigen, door de sound van de seventies geïnspireerde rocksongs terug naar de hoogtijdagen van Deep Purple, Uriah Heep, Led Zeppelin en Black Sabbath. Hun titelloze debuutalbum dat opgenomen en gemixt werd door Guido Aalbers verscheen op zes januari 2018 en het bevat twaalf eigen geschreven nummers.

Money & The Man

 

Two youngsters influenced by blues, indie and rock ‘n’ roll the way it was meant to be. Dedicated to playing live and loud, sweaty and intense garage blues, Money & The Man formed in 2013 and already played over 250 gigs (Zwarte Cross, 3FM, Radio Veronica, Popronde) so far. With their debut-album coming this fall, you DO want to check them out!

 

 

 

 

 

Certain Animals

Certain Animals, hét Rotterdams trio dat vuige rock met een vleugje psychedelica serveert, is geselecteerd voor Popronde 2017! De band bestaat uit (ex-)leden van PAUW en The Fabulous WannaBeatles. Een meerstemmige, melodische en vintage sound gebracht door gedreven muzikanten.

De ervaring van de bandleden in de hedendaagse muziekscene (o.a. DWDD, 3FM, Eurosonic Noorderslag, Paaspop, Lowlands en eigen club- en theatertours) en hun liefde voor het gitaargeweld van weleer, deed de muzikanten besluiten als Certain Animals de krachten te bundelen.

In een oude Rotterdamse afwerkplek, waar voorheen enkel de geluiden van vrouwen van lichte zeden klonken, bouwde het driemanschap een eigen studio. Daar werd eigenhandig de nagelnieuwe, op muziekcassette uitgebrachte EP ‘Wood, Steel & Stone’ opgenomen.

Na in Groningen gespeeld te hebben op Altersonic tijdens het Eurosonic Noorderslag festival, in poppodia als Rotown, Altstadt en Hedon en na voorprogramma te zijn geweest van bands als Golden Earring, The Grand East en Navarone werkt de band hard aan een full-length LP en bestormt zij de podia. In September 2017 brengt het rijkelijk behaarde gezelschap een stomende 7” vinyl single uit. https://youtu.be/uIiVXdGOU1c

Over het pakhuis

Sinds 1973 the place to be
Vroeger is Het Pakhuis begonnen als kunstenaarscafé en dat voel je nog steeds terug in de losse gezellige ambiance van vandaag de dag.

Lees meer
Spotify