PAKHUIS LIVE: Geprogrammeerd door ANIMALSONIC

Aanvang:  Donderdag 18 januari 2018 om: 22:00
Toegang:  Gratis

 

Tijdens Eurosonic Noordeslag zit ook het Pakhuis niet stil!

Donderdag 18 januari zijn de volgende acts te zien en te bewonderen... Geprogrammmerd door AnimalSonic

The Cinema Escape

The Cinema Escape brengt industriële electro in een old-skool jasje. Verwacht een mix van vintage synthesizers, vette beats, dikke baslijnen, schreeuwende noise en catchy vocalen. Geïnitieerd door Kevin Stunnenberg (Birth Of Joy) en bijgestaan door Mathijs de Soet, Stefan van de Wouw en Kees Braam, creëert The Cinema Escape een nieuwe dimensie in het hedendaagse muzieklandschap. 

Aanvang: 21.30

Kijk en luister hier

 

We Are Hunters

Neem een vleugje Fall Out Boy, een beetje Linkin Park, een toefje classic rock en een interactief podium beest als frontman en je krijgt het jagerscollectief We Are Hunters. De in Nijmegen opgerichte Pop-punk band bestaat uit 5 jongens met een drive en een passie om muzikaal te jagen. Geen bandlid zonder ervaring en geen zaal die niet zwicht voor de charmes van deze jagers. Maak je klaar voor een throwback naar het skatepark in de 00's.

Een release in een bomvolle kleine zaal van Luxor Live, Arnhem tot het halen van de grote zaal van Grenswerk, Venlo. Het is allemaal al van de checklist af. Nu het overnemen van de wereld nog.

Aanvang: 22.30

Kijk en luister hier

FFOOSS

WE PLAY LOUD 

FFOOSS is een duo uit Utrecht en ze maken harde fuzzrock met popinvloeden. Scherp en vuig. Niets meer, niets minder. Hun nieuwe single ‘Take of Your Skin’  laat zien dat je niet misleid moet worden door het charmante uiterlijk van frontvrouw Melanie Kazemier. Met de stuwende drums van Jannes van Kaam is het plaatje compleet. Live spat de chemie van het podium af en laten ze zien dat ze qua sound met z’n tweeën niet onderdoen aan menig grotere rock bands. 

Zoals we al zeiden: They play loud

Aanvang: 23.30

Kijk en luister hier

 

Certain Animals

 

Certain Animals serveert smerige rock met een psychedelisch rafelrandje. Meerstemmig en melodieus. Het Rotterdams trio staat nog geen jaar op de planken maar weet in korte tijd al vele zieltjes te winnen. Na het voorprogramma van onder andere Therapy?, Golden Earring, Randy Hansen, Brainbox, The Grand East, Navarone en Nachtschade te zijn geweest in zalen als Paard van Troje, Effenaar, Hedon en Rotown, tourde het drietal in het najaar van 2017 succesvol mee met de Popronde. Met ruim 30 shows in drie maanden tijd maakte Nederland snel kennis met de lekkere vieze, melodische en meerstemmige sound van Certain Animals.

In september werd de succesvolle 7” single ‘Image’ met bijbehorende clip gereleased in een stijf uitverkocht V11 Rotterdam. Deze werd vervolgens opgepikt door (landelijke) media als 3FM, AD, Metronieuws, 3voor12, Lust For Life, Never Mind The Hype, LiveGuide en The Daily Indie en genomineerd voor ‘Beste Track 2017’ door de Rotterdam Music Awards. Een oude Rotterdamse afwerkplek, waar voorheen enkel de geluiden van vrouwen van lichte zeden klonken, werd tussen de vele optredens door met noeste handarbeid omgetoverd tot volwaardige studio. Daar werkt het rijkelijk behaarde driemanschap momenteel hard aan een gloednieuwe EP, die aan het begin van 2018 het licht zal zien en waartoe eerste single ‘Slow’ de aanloop zal vormen. Ondertussen blijft het rocktrio, bestaande uit ervaren muzikanten die in het verleden met hun bands PAUW en The Fabulous WannaBeatles al bij DWDD en 3FM te gast waren en op Lowlands, Paaspop en Eurosonic Noorderslag speelden, live de daken van de podia blazen. Haar publiek in extase achterlatend, blaast Certain Animals vol overgave het genre rock nieuw leven in.

Aanvang: 00.30


Kijk en luister hier


Terug naar agenda overzicht