Zaterdag gaan we los!

Op stap bij Het Pakhuis zonder beperkingen (geen mondkapjes, geen anderhalve meter)

Goed nieuws voor degene die het stappen de afgelopen anderhalf jaar zo gigantisch gemist hebben. Het Pakhuis gaat zaterdagavond 22:00 uur de deuren openen om weer ‘normaal’ te kunnen stappen. Dat betekent: DJ, volle dansvloer, géén mondkapjes, géén anderhalve meter.

Wij werken met Testen voor Toegang. Dat betekent dat je gevaccineerd bent of een negatieve testuitslag via de CoronaCheck-app moet kunnen laten zien om binnen te komen.
Lees snel verder voor meer informatie.

Testen voor Toegang

1. Download de CoronaCheck-app op je smartphone

2. Maak in de app een testafspraak (kan nu al) waarbij je kiest voor ‘Horeca’ en de datum + tijd of koppel je vaccinatie aan de app via DigiD.

3. Laat je testen volgens de afspraak en maak hierna je persoonlijke QR-code aan in de CoronaCheck-app.

4. Laat je persoonlijke QR-code zien aan de deur en je mag los!

Let op: toegang wordt uitsluitend verleend op vertoon van een groen vinkje in de Corona-Checkapp. Een negatieve zelftest of test via de GGD verleent geen toegang.

Eenmaal binnen vervallen de coronamaatregelen. Omdat iedereen kan aantonen negatief te zijn getest, hoeft er geen afstand te worden gehouden en zijn mondkapjes niet nodig.

Tot zaterdag!

Team Het Pakhuis

Over het pakhuis

Sinds 1973 the place to be
Vroeger is Het Pakhuis begonnen als kunstenaarscafé en dat voel je nog steeds terug in de losse gezellige ambiance van vandaag de dag.

Lees meer
Spotify