Onze music maestro's

 

Hier vind je informatie over onze DJ's, wat ze graag draaien en waar ze nog meer bekend van zijn.

  

DJ TRISTAM

Tristam draait dansbare alternatieve muziek van toen maar ook zeker van nu! Van indie tot dance, balkan tot rock. Alles wat dansbaar is komt voorbij! Elke nacht haalt hij alles uit de kast voor een topavond!

 

 DJ BRAVOER

DJ Bravoer (ook wel Harm Jan) draait een hippe en dansbare mix van balkan beats, funk, elektro pop en alternative.

 

SWOKMASTERZ

Dit dj-duo uit Groningen zijn onder andere DJ's bij Superstijl, maar je kan ze van vele andere events kennen. In Het Pakhuis draaien ze voornamelijk rock, alternative dance, hiphop en classics.

 

DJ Fonky D. 

Alle stijlen komen voorbij, als het maar dampend en stampend is. Van oldskool tot de nieuwste tracks, stilzitten is gewoon geen optie!


DJ THEE J JOHANZ

Deze DJ is bekend van evenementen zoals Eurosonic, Simm Alley, Ballyhoo G-town, de Techno African Dakarsound of het Oerol festival.


DJ Paul

 Paul draait een eclectische mix van alles wat dansbaar is. Hierbij vormen oude en nieuwe rock, alternatieve dance, hip-hop en electropop de rode draad...  


 DJ Art-FX

Hij is pas tevreden als jij danst. Of daar nou hip-hop, deephouse of een soul-klassieker aan te pas moet komen. Bewegen zul je! Kijk trouwens niet raar op van een scheutje obscure jazz of progressive metal tegen het eind van de avond, want daar houdt ‘ie namelijk ook wel van.